Om Colcon AB

Energiexpert på riktigt

Stefan Collstedt

Jag, Stefan Collstedt, startade Colcon med inriktning mot konsulttjänster inom fastigheter och energi 2018.

Efter att ha varit anställd i både små och stora bolag under lång tid kände jag att det var dags att erbjuda företag, kommuner och privatpersoner proffsig, flexibel hjälp med högsta kvalitet och kundfokus istället för kvantitet.

Under åren före Colcon hade jag uppdrag som energikonsult där jag arbetat med många typer av uppdrag som tex, energibesparingar, energiprojekt, energideklarationer, kartläggningar, analyser, energi- och effektberäkningar vid tex bygglov. Jag har också haft uppdrag som byggledare, fastighetsingenjör, fastighetsdrift, energisamordnare och energistrateg, flyttsamordnare vid avancerade verkstadsflyttar och mycket annat.

Sedan starten av Colcon har jag utfört mer än 400 olika energiuppdrag och är Certifierad Energikartläggare och Certifierad Energiexpert med högsta behörighet.

Jag har också haft uppdrag som ytterligare verkstadsflyttar som ”flyttgeneral”, byggledare, energisamordnare och hjälpt företag att nå energi och kostnadsbesparingar.

Idag samarbetar Colcon med andra små och medelstora bolag som arkitekter, kontrollansvariga, byggledare, ventilationsexperter, solcellsinstallatörer, andra energiexperter. Colcon arbetar och förmedlar enbart kontakt med seriösa företag med kundnytta i främsta fokus.

När ni anlitar Colcon kan ni vara säkra på att ni får rätt hjälp, får rätt råd och kunskap om vad som är möjligt och nåbart.

Expert på energi

Kvalitetssäkra energideklarationer

Jag kan hjälpa dig med mycket som rör din fastighets energi. Du får hjälp att identifiera de områden som behöver ses över, och i de allra flesta fall täcker besparingar som görs i samband med dessa åtgärder kostnaden flera gånger om.

Anlita Colcon AB

Anlitar du Colcon AB får du: